tiistai 28. heinäkuuta 2020

Viikon teatterivinkit: Carousel, Tangled ja Bristol Old Vic's Youth Company


Tämän viikon vinkkeinä on viisi YouTubesta löytyvää esitystä. En ole vielä ehtinyt yhtäkään katsoa, vain pätkiä sieltä täältä, mutta kaikki nämä vaikuttavat ihan kiinnostavilta ja katsomisen arvoisilta, ja monipuolisilta myös. On musikaalia, näytelmää, koko perheen juttua, nuorten tekemää, satusovitusta ja muuta, kaikenlaisia juttuja jotka täydyn kyllä katsastaa jossain vaiheessa.


Tangled (Disney Cruise Line)

Disneyn Kaksin karkuteillä (Tangled) on yksi suosikki Disney-juttujani, ja pikavilkaisulla tämä Tangled-musikaali näyttää oikein hurmaavalta, se on ehdottomasti katselulistalla ja varmasti meneekin nopeasti, kun kestoa on vain tunti.

Carousel (Live from Lincoln Center)

En ole nähnyt legendaariselta Rodgers & Hammerstein-kaksikolta kuin Sound of Musicin, joten Carousel olisi jo tekijöidensä puolesta mielenkiintoista katsottavaa. En tiedä tarinasta mitään, musiikista luulen kyllä kuulleeni joskus jotain biisejä, mutta muuten tämä on ihan uusi tuttavuus. Tässä versiossa on mukana mm. tanssija Robbie Fairchild, josta olen monessa jutussa tykännyt, joka sekin nostaa shown katsomislistan kärkipäähän. Parin lauseen juonitiivistelmän perusteella en oikein tiedä mitä odottaa, mutta katsotaan.

Bristol Old Vicin Youth Company

Bristol Old Vic on tarjonnut viime kuukausina monia hienoja esityksiä katsottavaksi, ja tänään huomasin, että kolme Youth Companyn esitystä on myös tarjolla. Nämä ovat The Tinderbox, Under A Cardboard Sea ja T***k You, joista varsinkin viimeksi mainittu vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti