keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kohti kesää!

Lauantaina 24.5 suuntasin pikkusiskoni koulun kanssa katsomaan Tarzania (5x) ja mukana oli myös kaverini Vilma. Oltiin teatterilla puoli yhden aikaan, äiti maksoi pöytävarauksen ja päästiin melkein heti sitten istumaankin. Roolit tällä kertaa:
Tarzan - Jon-Jon Geitel
Terk - Matti Leino
Jane - Raili Raitala
Kala - Emilia Nyman
Kerchak - Mikko Vihma
Pikku-Tarzan - Wiljami Miettunen
Porter, Janen isä - Eero Saarinen

Tarzan oli ihana - taas kerran. Valloittava, hauska ja liikuttava, eikä tätä häirinnyt sekään että edessäni istui eräs mies jonka takaa oli vaikea nähdä (ja tästä syytetään lyhyyttäni) :D Tarzan onkin muodostumassa mulle tärkeäksi musikaaliksi, sellaiseksi, jota en tule unohtamaan ja joka koskettaa minua.  Lauantain näytös meni siis aivan nappiin ja varmaan nämä 1.-6.luokkalaisetkin pitivät näkemästään. Käytiin moikkaamassa pikaisesti muutamaa näyttelijää shown jälkeen ja Vilma nappasi kuvankin!
minä, Saska Pulkkinen, Jon-Jon Geitel ja Matti Leino
 Tarzanin jälkeen suuntasimme mäkkäriin syömään, minä, Vilma ja äiti, ja sieltä tuli mukaan myös toinen kaverini Tiia. Käytiin mäkissä ja Starbucksissa ja käveltiin sitten rantaan, jossa odoteltiin hetkinen. Mentiin sitten takaisin teatterille, tälläkertaa vuorossa vihonviimeinen Zivago! Esitys oli ihana ja saikin sitten mahtavat aplodit kun melkein kaikki katsomossa taputtivat seisten. Itse ehdin nähdä Zivagon 10 kertaa, eikä yksikään ollut liikaa. Pääsinpä kerran kävelemään lavasteissakin... Oli huikea kokemus nähdä esityksen kasvavan ja roolien kehittyvän näinkin upeiksi. Haikeaa, tulee ikävä tätä. Zivagon jälkeen käytiin myös moikkaamassa näyttelijöitä, ja toivoteltiin hyvät kesät. Syksyllä sitten nähdään taas, uusia ensi-iltojakin. Tarzan jatkuu myös syksyllä.

minä ja Tuukka Leppänen
Hyvää kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti