keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joululuukku 24

Viimeiseen luukkuun vähän jouluaaton kuulumisia kännykkäkuvien kera.

Meidän joulukuusi ♥
Aamulla heräilin yhdeksän aikaan ja söin, lähdettiin kymmeneksi naapuriin viemään vähän joululahjoja ja jäätiin juttelemaan ja syömään mandariineja myös. Kun sieltä oltiin päästy oleskeltiin kotona ja lähdettiin puoli yhden maissa ensin hautausmaalle ja sieltä isin kummeille syömään hyvin ja viemään/hakemaan lahjoja.

Joulusäätä kello puoli kahden aikoihin, nyt on varmaankin kaksikymmentä senttiä jo satanut lisää lunta! ♥
vähän jouluruokaa :)
isin kummien joulukuusi
Isin kummeilla oli tarjolla hyvää ruokaa ja seuraa. Oltiin siellä ehkä kaksi ja puoli tuntia ja sitten lähdettiin kotiin päin. Ensin syötiin kinkkua, perunaa, laatikoita, lohta, salaatti ja juustoa. Niiden jälkeen pidettiin vähän taukoa ja sen jälkeen tarjolla oli kolmea kakkua, torttuja ja pullaa.


Katseltiin televisiosta Cirque du Soleilin Kà- esitystä ja olipas se hieno! Cirque du Soleil tulee Suomeen 11.3.-15.3.2015 seitsemän esityksen verran. Hartwall arenalla nähdään Quidam- niminen esitys, jonne minäkin suuntaan. Television katselun jälkeen syötiin siis kakkuja ja muita herkkuja, sitten katsottiin hetki vielä Suden arvoitusta kunnes suunnattiin pimeään lumisateeseen. Käytiin vielä matkalla nappaamassa yksi lahja ja sitten tultiin kotiin.

selkeä kuva lumisadeajelulta kotia kohti
Kotona haettiin mummilta (joka asuu ihan muutamankymmenen metrin päässä meidän talosta) vähän lahjoja meille ja avataan ne sitten kun kaikki tulee sisään, tuossa ne nököttää kuusen alla. Nyt kirjoitan tätä ja kuuntelen Ylvistä. Lahjatoiveita mulla ei kummemmin ollut, kirjoja lähinnä. Saa nähdä mitä sieltä tulee, kivoja yllätyksiä luultavasti! Palailen varmaankin vähän lahjojen esittelyn muodossa jossain vaiheessa. 

tämä ei ole puhelinkuva eikä edes tänään otettu mutta ponit on hienoja ♥
Ihanaa ja vauhdikasta, mahtavan hauskaa joulua sekä uuden vuoden odotusta kaikille! ♥

2 kommenttia: