keskiviikko 31. joulukuuta 2014

haluan nämä hetket aina muistaa ♫



Eilen suunnattiin junalla kohti Helsinkiä. Kierreltiin vähän kauppoja ja käytiin syömässä Pizza Hutissa. Mulle tarttui mukaan uusi puhelimen laturi ja Suomalaisesta kirjakaupasta Cassandra Claren Taivaallisen tulen kaupunki. Kirja oli iloinen yllätys, luulin sen ilmestyvän vasta ensi vuoden puolella. Kun kaupat oli kierretty ja pitsat syöty lähdettiin kävelemään Helsingin kaupunginteatterille jossa odotti vihonviimeinen Tarzan ja samalla minun vuoden 2014 viimeinen teatteriesitys.


Tarzanin miehitys 30.12.2014
Oltiin ainakin ajoissa ja odoteltiin kymmenisen minuuttia eteisessä ennenkuin päästiin sisälle. Vietiin takit narikkaan ja lähdettiin vessaan maskeeraamaan mua apinaksi. Yllätyin kun odoteltiin saliin pääsemistä, kukaan ei näyttänyt ihmettelevän sitä että mulla oli hiukset pörrössä ja apinamaskit naamassa (paitsi yksi pikkutyttö) Tarzan sujui mielettömän hienosti kuten aina. Väliajalla söin ehkä elämäni parhaimman donitsin ja sitten oli toisen puoliajan vuoro. Lopputaputuksissa nousin melkein heti seisomaan ja muutama muukin näytti niin tekevän. Suosionosoitukset kestivät oman aikansa ja olihan Tarzan kyllä kunnon aplodien arvoinen musikaali! Esityksen jälkeen olin tosi iloinen ja onnellinen (kuten vieläkin). Suuntasin sitten lavalle ja napsastiin vähän ryhmäkuvia castin kanssa.

valmistautumista kuvaan
tätä ei voi kuvailla kuin
onnellinen minä ja Jon-Jon Geitel
wannabe-apina ja ihana Tarzan Saska Pulkkinen
Olen niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen koko Tarzan porukalle sekä Helsingin kaupunginteatterille, musikaali oli katsomostakin käsin mieletön kokemus.

Ensimmäisen kerran näin Tarzanin 7.3.2014 joka taisi olla porukan ensimmäisiä harjoitusläpimenoja (olin silloin kasiluokan tetissä joten pääsin katsomaan) ja seuraava kerta oli toinen pääharjoitus. Esityksen kasvu harjoituksista viimeiseen esitykseen on ollut huikea, jokaisella kerralla kaikki ovat ylittäneet itsensä ja musikaalista on aina saanut jotain uutta irti. Tarzan oli ihan maailmanluokan esitys lavastusta, näyttelijöitä, musiikkia, puvustusta ja kaikkea muuta myöten. Se hyvä fiilis jota viidakosta lähtiessä kantoi yllään säilyi pitkään ja muistoja Tarzanista vaalin pitkään ja hartaasti.

Näin Tarzanin yhteensä yksitoista kertaa ja siinä ajassa se otti paikkansa lempimusikaalieni joukossa. Tarina ja se kuinka se on esitetty ja kaikki tunne mitä näyttämöllä nähtiin vei sydämeni. Kiitos ♥

Vuonna 2015 kohdataan uudet haasteet ja uudet teatteriesitykset, ainakin hkt:n Peppi Pitkätossu, Ladykillers ja Billy Elliot ovat listalla, sekä Lahden kaupunginteatterin Chigago.

kiitos koko porukka ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti