torstai 24. elokuuta 2017

Loppuvuoden teatteritärpit 2017

Taas on se aika vuodesta, kun listaillaan tulevan syksyn ja alkutalven esityksiä, jotka tavalla tai toisella kiinnostavat. Meikäläinenkin tekee näin, joten tässäpä minun tärppilistani vuoden 2017 loppupuolelle, olkaa hyvät!

Täällä pohjantähden alla, osa 1, kuva © Robert Seger
Lahden kaupunginteatterissa nähdään Täällä pohjantähden alla osat 1 ja 2, joita molempia kiinnostaisi mennä katsomaan. Täällä pohjantähden alla-tarina on mielenkiintoinen ja hieno, ja Lahdessa osataan varmasti ottaa juonesta ja hahmoista kaikki irti. Lahdessa menee myös Elviksen hittejä täynnä oleva musikaali Love Me Tender, jonka katsomosta luultavasti löydän itseni, mikäli vain ehdin tämän katsomaan.

Suomen hauskin mies, kuva © Henrik Schütt
 Helsingin kaupunginteatteri kuoriutui vähän aikaa sitten remontista katsojien silmille ja tänä syksynä nähdään monta houkuttelevaa juttua, niistä ensimmäisenä musikaali Myrskyluodon Maija, jota olen menossa katsomaan 26.8. Suomen hauskin mies on ehdottomasti yksi kiinnostavimpia esityksiä tänä vuonna, odotan todella innoissani tätä.

kuva © Marita Koivisto
kuva © Marita Koivisto
Turun kaupunginteatterissa kiinnostavimmat esitykset ovat Viimeinen laiva, jossa on mukana paljon taitavia ja kivoja tyyppejä, ja Kybersielut, jota olen odotellut jo sen julkaisemisesta asti. Myös Seitsemän veljestä on katsomislistalla, olen jo kaksi veljesversiota nähnyt tänä vuonna, joten eikös se niin mene, että ei kahta ilman kolmatta.


Salon Teatterissa en ole ikinä käynyt, mutta Jekyll & Hyde-musikaali kutsuu minut sinne ensimmäistä kertaa. Oijoi, odotan tätä tosi paljon ja olenkin jo koko kesän kuunnellut musikaalin soundtrackkiä läpi.

kuva © Henri Mattila
Tampereen teatterissa nähdään Cats-musikaali, joka kiinnostaisi oikeinkin paljon. Myös ohjelmistossa jatkava Näytelmä joka menee pieleen houkuttelee, samoin Maria Jotunin Huojuva talo.

Suomenhevosen tarina, kuva © Susanna Salmi
Keski-Uudenmaan teatterissa nähdään marraskuussa Suomenhevosen tarina, joka kiinnostaa minua eniten siksi, että lavalla (maneesissa siis) nähdään suomenhevonen/-hevosia. Myös tarina on mielenkiintoinen. Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin olisi myös kiva käydä katsomassa.

Lisäksi luvassa on varmasti paljon muitakin esityksiä sekä teatterivierailu Lontooseen, kun lähdemme isäni ja pikkusiskoni kanssa Iso-Britanniaan lokakuun alussa. Vielä en tiedä, mitä aion mennä katsomaan, mutta onneksi on vielä aikaa päättää. Reissun kohokohta tulee kuitenkin olemaan Horse of The Year-show, jossa pääsen ihastelemaan Atkinson Action Horses-tyyppien LIMITLESS-esitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti