perjantai 3. heinäkuuta 2015

San Andreas

kuvat 
Kävin vähän aikaa sitten katsomassa Brad Peytonin ohjaaman San Andreas katastrofielokuvan, joka kertoo San Andreaksen siirroksen murtumisesta, joka aiheuttaa suuren maanjäristyksen Kaliforniassa. Ray (Dwayne Johnson) lähtee yhdessä melkein-ex-vaimonsa Emman (Carla Gugino) kanssa pelastamaan ainoaa tytärtään Blakea (Alexandra Daddario). Heidän vaarallinen matkansa on kuitenkin vasta alussa.

Itse kiinnostuin elokuvasta heti ensimmäisten mainosten ilmaannuttua, joten se siirtyi katsomalistalle. Kiinnostusta lisäsi ihanan Colton Haynesin rooli leffassa, vaikka se pieni rooli sitten olikin. Odotuksia elokuvasta ei minulla paljon ollut, mutta ne vähät odotukset täyttyivät ja muutenkin pidin leffasta paljon.

Parasta San Andreaksessa oli Blakea näytellyt Alexandra Daddario, joka teki todella hienon roolin. Myös Dwayne Johnson oli hyvä, ennen en oikein ole kyseisestä näyttelijästä välittänyt mutta hän oli parempi kuin kuvittelin. Maanjäristykset oli toteutettu hienosti ja myös suurin osa kohtauksista oli mahtipontisia ja komeita. Juoni kulki ihan hyvin, vaikka jäi välillä takkuamaan pieniksi hetkiksi, tämä ei kuitenkaan omaa katselunautintoani häirinnyt. 

Kannattaa kyllä ehdottomasti nähdä tämä, upea leffa! Viihdyttävä, vauhdikas, jännittävä, tunteellinen ja vaikuttava San Andreas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti