tiistai 28. lokakuuta 2014

Turku.

Päätin nyt tehdä postauksen ihan Turun reissustakin, kuvia on ja kiva reissu, mikäs siinä.

Oltiin yötä Ruissalon kylpylässä, mukava paikka oli ja oikein kivat ympäristöt, käytiin vähän kävelemässä, katsomassa veneitä ja merta. Koko Turkureissua jää valitettavasti varjostamaan se että tulin kipeäksi samoihin aikoihin kun sieltä keskiviikkona lähdettiin, ja olen vieläkin vähän kipeä :D Noh, eipäs se mitään. 

Keskiviikkona lähdettiin sitten aamulla (päivällä) kylpylästä ja mentiin Turun yliopiston kasvitieteelliseen puutarhaan. Se olikin tosi hieno paikka, kasvihuoneissa oli kesä koko ajan (tottakai..) ja siellä oli vaikka mitä kivaa, ihan täysillä tutkin joka kukkaa :D Ulkonakin oli hienoa vaikka syksy olikin jo latistanut osan kasveista. 
Käytiin sitten vielä Turun linnassa, vauvau. Rakastan linnoja, miekkoja, ritaterita, keskiaikaa. Turun linna oli siis taas oikein kunnon "unelmakohde" (not, liian vähän miekkoja). Kuvasin sielläkin hiukan ja ihastelin linnaa, oli oikein hieno. 

HEP! Jos tulee mieleen keskiaikaisia (sota)leffoja niin kommentoikaa toki! Troija, Kingdom of heaven ja Kuningattaren sisar on ainakin nähtynä mutta muita, tällainen keskiaikafani kun olen niin voisin kahlailla leffoja läpi.
Ainiin, tiistaina matkalla Turkuun käytiin Kasvihuoneilmiö- nimisessä sisustustavaratalossa, ihan mun lempparikauppa! Mahtava! 

Varsinainen ilmiö on Kasvihuoneilmiö!
Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti