tiistai 9. joulukuuta 2014

Joululuukku 9

Esittelyssä White Chicks.


Nimi White Chicks - agentit minimekoissa (White Chicks)
Ohjaaja Keenen Ivory Wayans
Päärooleissa Shawn Wayans, Marlon Wayans
Käsikirjoitus Keenen Ivory Wayans, Marlon Wayans, Shawn Wayans, Xavier Cook, Andy McElfresh, Michael Anthony Snowden Keenen 
Kesto 110 minuuttia
Ikäraja K12
Juoni Kaksi agenttiveljestä Marcus (Marlon Wayans) ja Kevin (Shawn Wayans) Copeland määrätään huolehtimaan kahden rikkaan tytön matkan turvaamisesta. He joutuvat kuitenkin itse tyttöjen rooliin, kun tytöt päättävät olla menemättä tärkeisiin juhliin. Juhlia ei vaan voi jättää väliin, agenttien on määrä napata siellä mies joka aikoo kidnapata tytöt. Siispä maskit naamaan, tytöt hotelliin ja valetyttöagentit ovat valmiita! Marcus ja Kevin saavat huomata ettei elämä naisena ole helppoa ahtaiden vaatteiden, typerien miesten ja rakkauspulmien keskellä. Mitä tapahtuu, kun oikeat tytöt huomaavat kopioidensa kuvat lehdessä? Entä kuka on kidnappaaja? Löytyykö sopivaa vaatetusta hyväntekeväisyyshuutokauppaan ja saavatko agentit pitää työnsä?


Istuin eilen teeveen eteen ja sattumalta huomasin että sieltä tuli White Chicks. Käänsin sitten kanavaa ja aloin katsomaan. Ei ollut mitään hajua mistä leffa kertoo ja alusta missattujen viidentoista minuutin takia kesti ihan pikku hetki että pääsin juoneen mukaan. Juoni itsessään oli sujuva ja siksi leffa olikin helppo seurata vaikka alku jäi uupumaan. Tämä on tehty muistaakseni 2004 ja on komedia. Tietysti miesten pukeutuminen naiseksi on jo vitsi itsessään, ja siitä saadaan huumoria aikaan. White Chicksissä oli paljon hauskaa ja hekoteltiin isin kanssa tätä katsoessamme. 

Marcuksen ja Kevinin tutustuminen tytön elämään on hauskaa katsottavaa varsinkin kun heidän apunaan (riesanaan) on kolmipäinen tyttölauma joka huolehtii oikeasta musiikkimausta, lehtien kuvauksista ja vaatteiden hankinnasta. Samalla kun agentit etsivät kuumeisesti mahdollista kidnappaajaa, on heidän pysyttävä muotivillitysten perässä ja huolehdittava poikapulmista.

Sopi hyvin kouluviikon alkuun tällainen vaikka kestikin puoli kahteentoista joten nukkumaan hipsin myöhään. Hauska leffa ja näyttelijäsuoritukset olivat hyviä, ja käsikirjoitus joka on osittain näyttelijöiden käsialaa on huumorilla höystetty. Komediana toimi mainiosti, ja vaikka vitsejä olikin paljon niille jaksoi nauraa eikä maku mennyt. Yllätyksiäkin leffassa oli ja varsinkin lopussa kun lauteilla oli neljä tyttöä, kaksi Brittanyä ja kaksi Tiffanyä, alkoi vauhtia olla vaikka muille jakaa.

Suosittelen kaikille jotka haluavat nauraa (riippuu tietysti tykkääkö tällaisesta huumorista) ja jos on joku suosikkinäyttelijä tässä kannattaa katsoa. Itse katsoin ihan ilman odotuksia ja hyvä oli!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti