perjantai 19. joulukuuta 2014

Joululuukku 19

Esittelyssä Tervetuloa Ruotsiin!


Nimi Tervetuloa Ruotsiin! (Welcome to Sweden)
Ohjaaja Greg Poehler ilmeisesti
Käsikirjoittaja Greg Poehler
Päärooleissa Greg Poehler, Josephine Bornebusch
Ikäraja K7
Jaksoja 10
Kausia 1, tulee ainakin toinen kausi vielä
Juoni Bruce (Greg Poehler) muuttaa Ruotsiin tyttöystävänsä Emman (Josephine Bornebusch) perässä. Hän aloittaa totuttelun ruotsalaiseen elämäntyyliin, kieleen ja ihmisiin. Kaikki ei aina suju ihan vaivattomasti eikä ole varmaa onko Ruotsi sopiva paikka Brucelle vaikka Emma sieltä tuleekin.


Tiesin että tämmöinen sarja tulee ja AVAhan sitä esittää maanantaisin klo 21.30. Netflixistäkin tämä löytyy ja sieltä katsoinkin sarjan kokonaan muutamassa päivässä. Jaksojen parinkymmenen minuutin kesto on mainio ja juoni on koko kauden läpi selkeä ja mukava seurata. Sarja onkin oikein hauska ja hyväntuulinen ja ruotsalainen maisema on hieno. Ruotsin kielikään ei häiritse vaan se on oikeastaan piristävää tuolla englannin seassa. Hahmot ovat vähän kliseisiä mutta hauskoja silti.

Greg Poehlerin ja siskonsa Amy Poehlerin tekemä sarja tämä on ja myös Amya nähdään sarjassa. Eniten hahmoista pidin Marcuksesta (Gustav Roth) joka oli komea ilmestys ja kohtelias ja kiva tyyppi. Hän tosin oli mukana kahdessa jaksossa mutta ei se mitään. Väärinkäsityksiähän tuli toki ruotsin ja englannin kohdatessa mutta ne olivat ihan hauskasti tehty. Sarjan huumori toimi ja odottelenkin innolla toista kautta.

Suosittelen katsomaan, itse varmaan opin ruotsiakin tässä samalla :D Mukava sarja kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti