lauantai 13. joulukuuta 2014

Joululuukku 13

Esittelyssä Dorian Gray.


Nimi Dorian Gray (Dorian Gray)
Ohjaaja Oliver Parker
Päärooleissa Ben Barnes, Colin Firth
Käsikirjoitus Toby Finlay
Kesto 112min
Ikäraja K16
Juoni Taiteilija maalaa Dorian Grayn (Ben Barmes) muotokuvan ja tämä mieltyy kuvaan niin, että myy sielunsa säilyttääkseen kauneutensa. 


Yhdessä vaiheessa etsin Netflixistä Ben Barnesin leffoja ja aloin katsomaan Dorian Grayta ilman mitään odotuksia. En erityisemmin kuitenkaan pitänyt tästä leffasta, se oli liian ahdistava mun makuun. Ben Barnes oli oma komea itsensä ja sopikin Dorian Grayn rooliin ja näytteli hyvin. Sivuhahmoista tykkäsin tosi paljon Basil Hallwardista (Ben Chaplin) joka oli se taiteilija joka Dorianin maalasi. Lopussa leffa alkoi mennä jo sellaiseksi etten meinannut katsoa edes loppuun (koska pelkäsin sitä taulua :D ) mutta olihan se katsottava.

Ben Barnesista olen aina tykännyt vaikka en tiedä miksi. Hän on niitä näyttelijöitä joita katsoo missä roolissa tahansa (kuten nyt vaikka prinssi Kaspianina Narniassa, Kaspian on ärsyttävin ikinä) Leffan hämyinen tunnelma säilyi koko ajan. Minua ärsytti koko ajan Dorianin puolesta, hän oli naiivi ja uskoi kaiken mitä hänelle kerrottiin sekä meni aina mukaan mihin ikinä pyydettiin. Ei, ei niin voi tehdä! Dorian oli siis myös välillä rasittava, liian sinisilmäinen ja hyväuskoinen. Leffan juoni oli todella hyvä ja sujuva. Tästä on myös kirja jonka haluaisin jossain välissä lukea, voi olla että pitäisin enemmän kuin leffasta.

Suosittelen kaikille fantasian ystäville sekä niille jotka pitävät pienestä kauhun vivahteesta. Ja Ben Barnes on upea katsokaa vaikka sen vuoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti