maanantai 15. joulukuuta 2014

Joululuukku 15

Esittelyssä Ylvis.

Vegard & Bård Ylvisåker
Ylvis on vuonna 2000 perustettu norjalainen koomikkoduo jonka muodostavat veljekset Bård ja Vegard Ylvisåker. He ponnahtivat kuuluisuuteen The Fox- hitin myötä vuonna 2013. Heillä on myös keskusteluohjelma I kveld med YLVIS (Suomessa Ylvis Show).

Ekan kerran kuulin Ylviksestä juurikin The Foxin soidessa. Se oli tosin rasittava laulu ja on vieläkin mutta tarttuvahan se on. Viimeviikon musiikintunnilla kuunneltiin Ylviksen biisejä ja ne jäivät päähän soimaan. Myös I kveld med YLVIStä katselin yhdessä vaiheessa mutta se tuli teeveestä huonoon aikaan enkä seuraillut ohjelmaa sen kummemmin mutta hyvä se oli ja hauska.

Ylviksessä parasta on todellakin hauskuus. Biisit kertovat ties mistä (kuten nyt esimerkiksi laktoosi-intoleranssista tai jogurtista) mutta ne ovat silti hyviä ja tarttuvia. Musiikkivideot ovat myös hienoja ja niitä katsoo mielellään, aikalailla hyvän mielen musiikkia tämä. 

Lempparibiisejäni Ylvikseltä on The Cabin, Intolerant ja Trucker's Hitch. Myös Yoghurt on hyvä ja hieno se video, on kuvattu kuulemma yhdellä otolla koko musavideo.

Kannattaa katsoa näitä, tulee hyvä mieli ja myös I kveld med YLVIStä koska se on hauska, vähän kuin nyt esimerkiksi Vino Show (luulisin) Sketsejä, haastatteluja, musavideoita ja vähän kaikkea. En oikein nyt muista kun en ole vähään aikaan katsonut mutta muistelisin että nauroin suunnilleen vedet silmissä koko ohjelmalle, niin taitavasti se on tehty.

Bård ja Vegard ovat molemmat hyviä laulajia ja koomikkoja mutta kyllä Vegard on enemmän mun mieleen vaikka molempia katselee ja kuuntelee.

Bård ja Vegard


↑ Siinä Bårdin laulama Intolerant...
...ja tässä Vegard ja The Cabin ↓Ei kommentteja:

Lähetä kommentti