lauantai 30. heinäkuuta 2016

MicroMacro

kuvat (c) Susanna Salmi
Huom! Huomenna (31.7) vika show, klo 17! Menkää!

Käytiin äidin kanssa katsomassa koulutuskeskus Salpauksen sirkusartistiopiskelijoiden MicroMacro-esitys tänään. 

Sirkus on yksi mun lempparitaidemuodoista, siis nimenomaan kaikki akrobatia, jongleeraus, ihmisten heittely (jolle on varmasti oma termi) ynnä muut vauhdikkaat ja vaikean näköiset temput. MicroMacrossa niitä nähtiin roppakaupalla ja koko porukka oli kyllä taitavaa. Esitys oli suunniteltu hyvin, ei ollut turhia taukoja tai jäykkkyyttä, vaan kaikki näytti sujuvan luontevasti.

Yleisöäkin otettiin mukaan, yhtä esiintyjää etsittiin yleisön joukosta ahkerasti, käsilaukkujen ja lippalakkien alta sekä minun silmälasieni takaa. Lopulta hän kuitenkin yllätti kaikki ilmestymällä itse sateenvarjon alta. Vauhdikkaimmat temput olivat minusta parhaita, mutta kaikki temput olivat vaikuttavia. 

Lavalla (vai onko se sirkusteltassa lava vai joku muu) näytti olevan hauskaa, ja hyvä fiilis välittyi katsomoon asti, itse ainakin hymyilin koko esityksen läpi. Taustamusiikit oli valittu hyvin ja ne sopivat esitykseen tosi hyvin. Onneksi ehdittiin katsomaan tämä, vaikka suunnitelmissahan se olikin. Ja ilo olikin katsoa, vuoden tai parin päästä valmistuu taitavia tyyppejä!

Esitys oli hieno, hauska ja viihdyttävä, olisin katsellut pidempäänkin ja menisin huomenna uudestaan, mutta en valitettavasti pääse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti