sunnuntai 5. tammikuuta 2020

Teatterinna-palkinto 2019

Historian ensimmäiset Teatterinna-palkinnot on nyt jaettu. Ääniä annettiin yhteensä 361 kappaletta, kiitos kaikille äänestäjille! Jaoin äänestystä Twitterin, Facebookin ja Instagramin puolella, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monta teatterikatsojaa. Ensi kerralla luvassa on mainostusta hieman aikaisemmin ja laajemmin, jotta jokainen halukas saisi ehdottaa mieleistään ehdokasta mukaan kilpailuun. Tästä postauksesta voit katsoa eri kategorioiden ehdokkaat. Voittajille on tarjolla mainetta ja kunniaa, ja paikka Teatterinna-palkinnon historiassa sen ensimmäisinä voittajina! Suunnitelmissa on jakaa palkinto myös vuonna 2020, palaan siihen sitten loppuvuodesta kun asia on ajankohtainen. Pieniä muutoksia on tulossa, katsotaan, mitä vuoden aikana kehittelen.

Pitemmittä puheitta, tässä tulevat Teatterinna-palkinnon voittajat 2019!
Kuvien © 1, 3-5 Sami Tirkkonen / 2 Mirka Kleemola

Lämpimät onnittelut jokaiselle voittajalle ja vielä kerran kiitos kaikille äänestäjille!

Kaikkien yllätyspalkinnon arvontaan osallistuneiden äänestäjien kesken arvottiin kolme (3) kappaletta Musiikkiteatteri NYTin Photo Sapiens-albumia. Voittajille ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään 10.1.2020.

1 kommentti:

  1. Hyvä Kuopio! Hyvä Virpi ja Mikko! Näitä näyttelijöitä ja Kuopion kaupunginteatterin näytelmiä kannattaa tulla kauempaakin katsomaan!

    VastaaPoista