tiistai 10. marraskuuta 2015

The Walk 3D


Kävin katsomassa The Walk- elokuvan 3D:nä muutama päivä sitten. En ollut lukenut kuin pienen kuvauksen elokuvasta ja vähän kahden vaiheilla olinkin katsomaan lähtemisen suhteen, mutta onneksi istahdin penkille tsekkaamaan tämän.

The Walk on tositarinaan perustuva draamaelokuva nuoresta Philippe Petit- nimisestä herrasta, joka lähtee tavoittelemaan hurjaa unelmaansa - nuorallakävelyä World Trace Centerin kaksoistornien välillä. Nuorallakävely ei ole helppoa, mutta sinnikäs harjoittelu ja luontainen lahjakkuus vievät Philippen askel askeleelta korkeammalle ja lähemmäs unelmaansa. Joukko ihmisiä apunaan hän suuntaa kosti New Yorkia mukanaan unelmansa, päättäväisyytensä ja pitkä pätkä vaijeria.

Joseph Gordon-Levitt tekee upean roolin nuorena ja innokkaana nuorallakävelijänä. Hän on joka suhteessa täydellinen valinta rooliin, ja voisin katsella tätä suoritusta vaikka koko päivän. Charlotte Le Bon, joka näyttelee Annieta, on myös hurmaava. Hän näyttelee luonnollisesti ja pienetkin ilmeet ja eleet on mietitty tarkkaan. Muissa rooleissa nähdään muunmuassa Ben Kingsley (Papa Rudy), Clément Sibony (Jean-Louis) ja César Domboy (Jeff).

3D-tekniikka toimii ja elokuva on huikean visuaalinen ja hieno. Juoni kulkee rennosti ja pitää silti otteessaan, eikä missään vaiheessa elokuvaa tule tunnetta, että kohtauksia ei olisi tehty tarkasti ja harkiten. Pidän myös siitä, että Philippe kertoo aina välillä siitä, kuinka hän suoritti nuorallakävelynsä ja suunnitteli sitä seisoskellen samalla Vapaudenpatsaan päällä. Elokuva on toteutettu ammattitaidolla ja se on ilmiömäisen hieno, nautin täysin joka hetkestä.

Suosittelen ehdottomasti kaikille tämän katsomista, huikea elokuva ja upea tarina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti