torstai 5. tammikuuta 2017

Kevään teatteritärpit

Keväälle 2017 nyt listausta niistä jutuista, jotka eniten kiinnostavat tällä hetkellä!

© Andreas Janett

Kiinnostuin musikaalista sen tekijäporukan perusteella, mutta kun luin esityksen esittelyn, huomasin että tarinakin kuulostaa mielenkiintoiselta. Espoossa en ole ikinä ennen käynyt teatterissa, joten kiva nähdä taas yksi uusi teatteri. Liput minulla on jo kahteen esitykseen, eli toivottavasti on hyvä ja luultavasti onkin.

© Elina Giounanli
We Are The Persians! @ vierailuesitys Espoon Kaupunginteatterissa

Tämän bongasin Espoon kaupunginteatterin ohjelmistolehtisestä ja esitys vaikutti heti kiinnostavalta. Lavalla kuullaan kuuden miehen tositarinat heidän matkastaan kotimaastaan Ateenaan.

© Henrik Schütt
Rakastetaan tietämättä mitään @ Helsingin kaupunginteatteri

Tämänkin valitsin listalle tekijöiden takia, koska on oikein mainion kuuloinen porukka esitystä tekemässä. Olen myös tykästynyt yleisesti komediaan enemmän ja enemmän, joten sitä mahtuu tähänkin vuoteen varmasti monet kerrat ja tämä nyt ainakin.

© Aki Loponen
Vertigo @ Lahden Kaupunginteatteri

Tämähän oli ensi-illassa jo viime syksynä, mutta kun en ehtinyt silloin käymään niin laitetaan Vertigo listalle. Olen kuullut tosi paljon kehuja tästä ja haluan ehdottomasti nähdä, vaikuttaa oikein hyvältä.


Eikä kukaan meitä enää etsi @ Teatteri Siperia

Ilmastonmuutos (ja varsinkin siihen vaikuttaminen) on yksi kiinnostavimpia aiheita, joten tämä täytyy siis nähdä! Ilmastonmuutoksen käsittely groteskilla huumorilla ja samalla lohdullisesti kuulostaa hyvältä.

© Janne Mikkilä
Sata lasissa! @ Uusi Iloinen Teatteri

Tykkäsin viime vuonna UIT:n Soitellen soteen!-esityksestä kovasti, joten päätin jo silloin että haluan nähdä seuraavankin jutun. Tässä on mukana samoja tyyppejä kuin viimeksikin, joten eiköhän lavalla ole hyvä show luvassa.

© Tom of Finland, Sam Sihvonen
Tom of Finland @ Turun Kaupunginteatteri

Touko Laaksosen matka Tom of Finlandiksi nähdään tänä vuonna musikaalina ja elokuvana, meikäläinen aikoo katsoa molemmat. Musikaali kuitenkin kiinnostaa enemmän ja odotan innolla sen näkemistä.

Tässä nyt muutama poiminta tämän kevään esitystarjonnasta, saa vihjata jos jossain menee kiinnostavia esityksiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti