keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Improa koulupäivän loppuun


koulussa keikan vetivät Suvimarja Halmetoja, Jon-Jon Geitel & Jere Kolehmainen
Meillä kävi tiistaina koulussa improteatteriryhmä Kolina vetämässä kaksi improesitystä. Itse olin katsomassa molemmat ja otin myös vähän kuvia. Esityksistä en sen enempää kerro eikä varmaan kannatakkaan, sillä improhan on aina erilaista! Kerran aikaisemmin olen improteatteria nähnyt ja sieltä muistin muutamat improt joita tiistainakin nähtiin.

Kolinalle kyllä isot kiitokset, oli mahtavan hauskaa! Suosittelen kyllä hurjan paljon jos on mahdollisuus käydä katsomassa tämän ryhmän esityksiä, varmasti saa nauraa ja nauttia. Kehuisin kyllä Kolinan maasta taivaisin ja teenkin sen, mutta jos ei jaksa lukea pelkkiä kehuja, niin sanon vain nyt että menkää katsomaan Kolinaa. Ette kadu.

Kolina oli siis oikein hyvä ja varmasti kaikilla keikkakokoonpanoilla impro on hauskaa ja sujuvaa. Nauroin paljon ja sain ison annoksen liveteatterin ihmetystä ja iloa, nyt jaksaa taas hetken! Ihan parasta improa ja aivan mahtavasti yleisökin otettiin haltuun, ei varmasti millään tunneilla istuta vielä viimeisellä koulupäivän minuutilla niin iloisen ja kiireettömän näköisenä kuin nyt. Kolinan facebook-sivuilla on uusimmat infot seuraavista keikoista, kannattaa siis seurailla sitäkin. 

En osaa nyt muuta sanoa kuin että tämä on yksi parhaista jutuista ja hauskimmista ja ihanimmista mitä olen nähnyt. Ihan mielettömän hauskaa ja mahtavaa ja kivaa! 

Pitäkää hauskaa, käykää teatterissa ja nauttikaa improsta!

jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti