Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Viikonloppu

Helou kaikki!

Viikonloppu sujui hyvin ja bensankatkuisesti. Lauantaihin mahtui rallia, hevosia, kuvailua ja Ylvistä. Sunnuntaina ei paljoa, olin muutaman tunnin isoskoulutuksessa ja sen jälkeen rippikoulusunnuntaissa jossa lauloi Pekka Laukkarinen trio (tänään duona tosin). Sunnuntaista ei tähän väliin mitään sen enempää, tein läksyjä ja olin tallissa, ei normaalista poikkeavaa.


Lauantaina tosiaan ajettiin Ramirent Mäntsälä Ralli, joka kulki myös meidän ohitse. Koko päivän, ennen rallia ja sen jälkeen, tiellä ramppasi ties minkälaista autoa katselemassa reittiä. Yhden aikoihin tiesulut alkoivat ja rallikansaa alkoi kerääntymään meidän pellolle ja tien varteen. Ensimmäinen auto meni kahden aukoihin ja itse katselin koko rallin. Istuskelin suurimman osan ajasta meidän kellarin katolla, mutta kiertelin vähän juttelemassa naapurien kanssa. Yksi ralliauto jäi meidän postilaatikolle bensan loppuessa ja lähti siitä sitten kun muut olivat menneet.

Minä ja Keksiponi
Lauantaina aikani kului myös erään tv-sarjan parissa. Se on keskusteluohjelma, norjalainen ja yhdistelee sketsejä, musiikkia, tanssia, vieraiden haastatteluja sekä tietysti ohjelman hurmaavien isäntien keskinäistä juttelua. Ohjelmahan on tietysti I kveld med Ylvis ja sen isäntinä veljekset Vegard ja Bård Ylvisåker sekä heidän kanssaan Calle Hellevang Larsen. Vaikka osa ohjelmasta menee ohi huonojen norjantaitojeni sekä nopeasti vaihtuvien englanninkielisten tekstien takia, on IKMY hauskaa katsottavaa. Lisäksi fanaattinen Ylvis-rakkauteni, fanitukseni ja ihailuni on nyt huipussaan ja Ylvismusiikki pauhaa taukoamatta. No mutta... Ylvis ♥


Vegard Ylvisåker ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti